یزدفردا: روابط عمومی سازمان غذا و دارو ضمن اعلام شناسایی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز، نسبت به مصرف آن‌ها هشدار داد و تاکید کرد که این محصولات بدون دریافت مجوزهای قانونی و بهداشتی در سطح بازار توزیع شده‌اند و مصرف آن‌ها می‌تواند سلامت شهروندان را تهدید کند.

به گزارش یزدفردا: و بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، مارشمالو و آدامس با نام‌های تجاری HOTDOG و 7CUP، آدامس وارداتی با برند RELAX، همچنین محصولاتی مانند سمنو، ارده شیره انگور، ارده سه شیره، خیارشور و ترشی با نام تجاری پوهان و آلبالویی فرآوری شده با نام کام ترش فاقد مجوزهای سازمان غذا و دارو هستند. 

روابط عمومی سازمان غذا و دارو از شهروندان درخواست کرد که از خرید و مصرف این محصولات خودداری کرده و در صورت مشاهده عرضه آن‌ها در فروشگاه‌ها یا مراکز توزیع، موضوع را به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی منطقه خود اطلاع دهند تا اقدامات لازم برای جمع‌آوری آن‌ها انجام شود.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا